fredag 16 februari 2018

HEJA NORBERG

Det tar aldrig slut, när man vaknar har den eviga tvåan Frida Hansdotter slagit till med ett välförtjänt guld. Efter många år av topprestationer får hon den fullträff som hon väntat på. Det känns extra skönt får oss västmanlänningar. Nu har hon inget mer att bevisa, resten av karriären kan hon åka med ett leende på läpparna.

Det blir inte lätt att utse årets bästa kvinnliga prestation, bragdguldet och jerringpriset. Det blir väl någon häst som har hoppat över ett hinder i Falsterbo.

Inför OS hade pamparna räknat med sju till åtta medaljer, om jag inte kom ihåg helt fel. Vi har redan sex och har bara kommit halvvägs, därav fyra GULD. Tänk om herrarna vaknar till liv, en liten strimma av hopp inför herrarnas stafett, det såg lite bättre ut på 15 km.

Haag på första sträckan i stafetten, varning varning, men det här förstår väl den kloke Grip bättre än oss experter. Vi får hoppas att övriga tre har en topp dag. Jag vill se Stina gå ut i rygg på en norska och leka med henne på upploppet. GULD

Jag har räknat ut att vi tar 10 medaljer till, det skulle bli sammanlagt 16 vilket OS, lite vattenskalle har man fått efter alla framgångar. Ändå har jag inte räknat med några skrällar bara sunt förnuft. Så här kommer det att se ut, damer två stafetter och tre mil herrar en stafett(4), skidskytte en stafett(1), ishockey herrar(1), slalom lag(1), skicross damer(1), curling herrar och damer(2). Det är möjligt att jag har glömt någon i de här konstiga grenarna där man flyger och far i luften, man kan inte ha koll på allt.

Östersund kunde inte chocka Arsenal med snö och konstgräs, någonstans tar drömmen slut även för Östersund. Idag är det ganska lugnt på OS fronten, vi laddar för stafetten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar