torsdag 11 januari 2018

DICK AXELSSON VILKEN DIVA

FBK leder tursamt med 1-0 och spelar en man mindre, då sliter Axelsson klubban av en motståndare och blir naturligtvis utvisad 3-5. Det är fruktansvärt nonchalant och ett hån mot sina lagkamrater. Det är inte första gången han visar, jag gör som jag vill för jag är stjärna. Han kom inte till spel i andra perioden, det pratades om en skada personligen hade jag hoppats att ledarna hade bett honom byta om.
Andra perioden ser ut som den första DIF dominerar, helt plötsligt blir det 2-0. Nu stänger väl FBK matchen och låter DIF stå för misstagen. Inte heller FBK fortsätter med sitt nonchalanta spel och spelar ungefär som laget har dominerat matchen och går bort sig i slutet på andra 2-1. Att DIF till slut vinner är helt rättvist

Med lite disciplin och organisationen kan man vinna fast motståndarna är bättre och framförallt när man får spela på en 2-0 ledning. FBK har för många som åker omkring och sprätter lite grann och tror att de är bättre än de verkligen är.

Årets lag innehåller många skickliga spelare och det skulle kunna bli en bra säsong, men då måste den taktiska förmågan, organisationen i försvarsspelet över hela banan, tänka på lagets bästa och passionen bli mycket bättre. Det är ingen tillfällighet att det bara är tre lag som släppt in mer mål, ändå har målvakterna varit bra.