måndag 4 september 2017

FINA SIFFROR

Ett stukat självförtroende kunde märkas i inledningen av matchen mot Vitryssland, därför kom det plötsliga 1-0 målet som en skänk från ovan. Att det stod 3-0 i halvtid var en skänk från ett givmilt försvar. Andra halvlek blev en transportsträcka där Sverige kunde spela avslappnat och kontrollera händelserna. Att få med sig 4-0 från en svår bortamatch smakar mumma.

Janne hade gjort två förändringar, han satsade på grovarbetare, Nyman och Larsson. De jobbade kopiöst och visade vad som behövs för att detta landslag skall få framgång. Skillnaden mot Bulgarien var att flera var beredda att jobba åt båda hållen och kliva in i fler närkamper. Sedan spelade laget lite enklare. Resultat är viktiga hur det ser ut står inte i historieböckerna.

Alla önskar att vi hade fler spelare som Forsberg, teknik, rapphet och bra skott. Han kan även dribbla sin motståndare. Spelare som Durmaz och Toivonen försöker vara kreativa men det händer inte mycket plus att de har dålig arbetskapacitet. Då är det bättre att satsa på spelare som är nyttiga för laget och ger rätt signaler. Lustig och kapten Grankvist är bra föredömen.

Nu kan vi se fram emot en spännande höst, efter Frankrikes fiasko mot Luxemburg nosar vi även på första platsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar