tisdag 2 februari 2016

HAMREN ÄR SMART

Att Sverige skulle byta förbundskapten efter EM har inte varit någon tvekan. Arbetet har pågått en längre tid och jag tror att det i stort sett är klart vem som tar över.

Hamren har naturligtvis känt att förbundet inte har varit nöjda med prestationerna och hans sätt att behandla media. Genom att säga att han slutar efter EM skall det uppfattas som att beslutet är hans eget. Nu kan han spela EM utan press och slippa alla spekulationer.

Tyvärr har han inte varit lika smart när det gäller att hantera landslaget. En typisk populistisk tränare som har använt sig av en massa floskler. Alla gick på dessa fina ord och trodde att Sverige helt plötsligt skulle spela som Barcelona. När experterna började förstå att det var ett luftslott, vände alla honom ryggen och längtade efter Lagerbäck. Kontinuitet och organisation har inte varit några ledord under den här perioden. Det har mer präglats av, hoppas Zlatan har en bra dag.

Jag är helt övertygad om att förbundet med den kloke Sjöstrand kommer att anställa en tränare som förstår vad svensk fotboll är bra på. Vi måste sluta drömma, man kan få framgångar på olika sätt. Vårat folkkära U21 landslag visade vad Svensk fotboll kan åstadkomma med rätt ledarskap.

MAN BEHÖVER INTE ALLTID HA FYRTAL DET GÄLLER ATT SPELA DE KORT MAN HAR PÅ RÄTT SÄTT!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar