fredag 3 april 2015

KONSTIGA MÅL

Både Växjö och VF hade svårt att skapa målchanser. Istället blev det laget med den minst darriga målvakten som segrade. När det spelas semifinaler brukar målvakterna vara de stora hjältarna, nu får de rubriker av det mindre angenäma slaget. Den enda målvakten som har spelat stabilt i semifinalen är Svensson i SAIK.

Tycker att Växjös seger var rättvis trots en del märkliga mål. De är välorganiserade och släpper inte till mycket målchanser och känns tyngre än VF. VF spelar fortfarande med för stor risk och känns inte pålitliga det kan hända lite vad som helst. Växjös lag känns helt enkelt mer komplett, medan VF är beroende av vissa spelare. Efter den här viktiga segern har jag svårt att se hur Växjö skall missa finalen. Nu har väl Nilstorp släppt in sina " skit" mål?

Leksand missade chansen att spela SHL nästa säsong och får satsa på ett nytt återtåg. Finns kraften att komma tillbaka ? Starkt av Malmö att ta sig samman och resa sig på nio efter en mycket märklig säsong. De var i stort sett uträknade och höll på att missa playoff matcherna. Nu kan Percy börja och förbereda för festerna nästa säsong. Sportchefen Sylvegård får tyvärr inte koppla av och njuta nu börjar tuffa jobbet att få ihop truppen. Kan han locka hem skåningarna som är utspridda överallt ?

Idag säkrar SAIK finalplatsen!

Allt kan hända i idrott SSK satsade på SHL och får spela i div 1 nästa säsong. Utvärderingen av årets säsong blir inte enkel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar