torsdag 24 april 2014

VARFÖR VILL DE INTE SPELA I TRE KRONOR?

Det ena återbudet efter det andra kommer från potentiella VM spelare. Anledningarna är lika många som återbuden, trötta efter en lång säsong, familjeangelägenheter, barnafödande, inte motiverad, kan inte ge 100 procent, småskavanker, har inte träffat familjen på länge, blev inte uttagen förra gången osv. Det skulle kännas bättre om småstjärnorna från NHL sade sanningen: VM BETYDER INGENTING FÖR MIG JAG HAR MITT PÅ DET TORRA!

Alla vill spela i juniorlandslaget, det är ett bra skyltfönster mot NHL och gärna några VM turneringar om spelarna inte har blivit draftade. När de väl har fått sitt NHL kontrakt är inte VM lika intressant längre. Helt plötsligt har de glömt varför de hamnade i NHL. De tycker att de  inte längre har några skyldigheter mot svensk ishockey. De har fått sin utbildning i klubblaget, som får en alltför liten ersättning, och i svenska landslaget.

Om de inte är skadade, det skall avgöras av läkaren i landslaget, är det deras "förbannade"skyldighet att ställa upp när landslaget kallar. Det är enbart inom ishockeyn där spelarna representerar landslaget när det passar de själva. Det är märkligt att inte reaktionerna är mer omfattande, en del journalister sympatiserar med de spelare som lämnar återbud, annars skulle de inte få någon mer snyft intervju.

Alla våra ungdomar vill se de bästa representera Sverige i VM och att vi får framgångar. VM skall generera nya ungdomar till våran sport. Så här kan det inte fortsätta det måste bli ett slut på detta egoistiska och respektlösa förfarande.

KOM IHÅG DINA RÖTTER OCH BETALA TILLBAKA TILL SVENSK ISHOCKEY!!!

Jag återkommer med mina tankar angående själva VM turneringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar