tisdag 15 april 2014

HAR FBK NÅGON CHANS?

FBK har ännu en gång krånglat sig till final. I år var det mer oväntat än tidigare. Finns det en risk att man pustar ut och är nöjd med att säsongen är räddad? Jag tror att alla känner en lättnad, men kommer att ta chansen om inte SAIK är tillräckligt ödmjuka.

VAD KOMMER ATT KRÄVAS AV FBK OM DET INTE SKALL BLI EN DEFILERING?

Målvakten Wentzel måste fortsätta spela på samma nivå. Försvarsspelet har varit bra, men inte tillräckligt för att räcka mot SAIK. Backarna måste våga försvara blå och forwards kan inte bara täcka yta i mittzon de måste markera och hänga på ytterforwards. I egen zon måste FBK:s centrar överträffa sig själva och hänga med i man man spelet utan att haka. PP spelet måste utnyttjas bättre, dags för Nygren att kliva fram. Måste komma till avslut i anfallsspelet, tappad puck på fel ställe kommer att bli ödestigert. Vara kaxiga och visa att de vill vara med och leka.

Det som väntar FBK är ett SAIK som är ännu bättre än i semifinalen. De har vuxit för varje match och självförtroendet är orubbat. Det är bara att hålla i hatten för det kommer att gå fort.

Vi får hoppas att det blir kamp, för underhållningens skull, och inte en enkel resa för SAIK som alla förväntar sig. Det blir en match mellan norrländsk fart och värmländsk klokhet.

HAMMARBY - DEGERFORS 29000 åskådare i näst högsta serien !!!!!!
Finns det bättre supportrar,? liknar gula väggen i Dortmund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar